Resultaten voor dak rotterdam

dak rotterdam
Op Het Dak in Rotterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Rotterdam /. Op Het Dak in Rotterdam. Op Het Dak. Schiekade 189-III 3013 BR Rotterdam Nederland Kaart. Schrijf een recensie. Is dit uw restaurant? Stuur dan foto's' van uw restaurant naar foto@iens.nl!
Op Het Dak Het rooftop restaurant voor ontbijt, lunch en drinken op de grootste dakakker van Europa. Hier werken we met duurzame producten van eigen oogst, lokale leveranciers en serveren een wisselen
COFFEE, DRINKS SNACKS. BLACK / MILKY / COLD SlOW BREW COFFEE. SMOOTHIE OF THE DAY. FRESH ORANGE JUICE. LOCALLY BREWED BEER. MIMOSA WITH FRESH OJ. Op Het Dak. 3013 BR ROTTERDAM. open maps app. Op het dak. 3013 BR ROTTERDAM.
Dakpaviljoen luchtsingel.
Het DakPaviljoen is te huur voor groepen tot 55 personen. Een inspirerende omgeving met uitzicht op de DakAkker het eerste oogstbare dak van de Randstad en de binnenstad van Rotterdam. De locatie bevindt zich op 5 minuten lopen van Rotterdam Centraal.
Je kon het dak op! Rotterdamse Dakendagen.
Je kon het dak op! Er waren 56 daken te bezoeken op 1, 2 3 juni 2018. En dat deden 20.000 mensen. Rotterdamse Dakendagen wil het gebruik van daken stimuleren. We willen laten zien hoe daken kunnen bijdragen aan een gezonde, levendige, aantrekkelijke en toekomstbestendige stad. We zien de binnenstad van Rotterdam als een open laboratorium en tonen daar inspirerende voorbeelden van dakgebruik.
het Schieblock Studio.
For reservations and more information: rogier@ophetdak.com or visit www.ophetdak.com. Op Het Dak. Schiekade 189, 7e etage. 3013 BR Rotterdam. BAR GROOS Mess OMI UrbanGuides. 100 Luchtsingel 101 mo'media' 102 SchieblockDESK 103 Kromkommer 103 Rechtstreex 104 Impactful online marketing 105 Klaas Jan Kliphuis Photography 106 seriousFilm 107 Rotterdam Vastgoed Service B.V.
Op Het Dak, Rotterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
7 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie. Vandaag op het dak gegeten bij Op Het Dak. Idee is al zo leuk; een moestuin van flinke afmetingen midden in Rotterdam vlakbij het C.S op de 7de etage van een gebouw met creatieve bedrijven.
DÂK.
Carola Janssen De Buik Van Rotterdam. Van 21 juli tot en met 13 augustus wordt parking Westblaak weer omgetoverd tot DÂK. Waan je in een stadspark, maar dan op meer dan 30 meter hoogte met uitzicht over de mooiste skyline van Nederland.
DÂK: ontdek Rotterdam vanaf bovenaf Rotterdam Festivals. Rotterdam Festivals logo. Rotterdam Festivals logo.
Foto: Misha Meijers. Deze zomer kan heel Rotterdam DÂK weer op! Bovenop Parking Westblaak, de parkeergarage op de hoek van Witte de With, verrijst een pop-up stadspark waar van alles te beleven is. Proef de sfeer. Je kan t DÂK op!
DÂK 1.741 foto's' 118 recensies Bar en grill Kromme Elleboog, 3012 VM Rotterdam.
Gisteren echt een superdag gehad bij jullie, props voor de beveiligin g die de hond toelieten en me lieten skaten op het dak. Heerlijke sfeer, beste lui goede muziek en kans op tequila in je oog is het waard! 5 augustus 2016. door Dâk hoef je niet meer op vakantie! Camping gevoel op een prachtige locatie in Rotterdam!
De Havenloods Slimste dak van Nederland geopend in Rotterdam.
Slimste dak van Nederland geopend in Rotterdam. za 2 jun 2018, 1437.: Rotterdam Met het hijsen van het slimme wimpel werd vrijdag 1 juni het slimste dak van Nederland geopend door Rotterdamse Wethouder Adriaan Visser en Hoogheemraad Paul van de Einden Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpennerwaard.
Dakakker luchtsingel.
De Luchtsingel verbindt Rotterdam noord met het centrum en brengt nieuw leven in een vergeten gebied met een brug, een dakakker, een evenemententerrein op de Hofbogen en een park. Over de Luchtsingel. 4 Onderdelen van de Singel. Dakboer / imker. Dakbistro Op Het Dak.
Het Rotterdamse dak: feiten, cijfers, dromen en zorgen Vers Beton.
Ook The Suicide Club op het dak van het Groot Handelsgebouw en het bijna één kilometer lange, openbare park op het dak van een winkelboulevard in de wijk Bospolder/Tussendijken Dakpark zijn populair. Sinds kort heeft Rotterdam nóg iets om mee te schermen: Het Rotterdamse Dakenboek, een publicatie onlangs verschenen bij nai010.

Contacteer ons