Meer resultaten voor dak rotterdam

dak rotterdam
DÂK 1.738 foto's' 122 recensies Bar en grill Kromme Elleboog, 3012 VM Rotterdam.
4 augustus 2014. Gisteren echt een superdag gehad bij jullie, props voor de beveiligin g die de hond toelieten en me lieten skaten op het dak. Heerlijke sfeer, beste lui goede muziek en kans op tequila in je oog is het waard! 9 augustus 2016. Mooi concept met fijne programmer ing en fantastisc he mensen! Frozen Margerita diet for a month! 5 augustus 2016. door Dâk hoef je niet meer op vakantie! Camping gevoel op een prachtige locatie in Rotterdam!
Verhalentafel op het dak Rotterdam viert de stad.
Elk fragment duurt 30 seconden. Meer verhalen van Rotterdammers? Lees ze allemaal in het 75 Verhalenboek, o.a. te koop in de souvenirwinkel op het dak. Luister naar meer audiofragmenten tijdens de Rotterdam viert de stad! routes in de Rotterdam Routes-app.
Op Het Dak, Rotterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Op Het Dak, Rotterdam. Restaurants in Rotterdam. Op Het Dak. Op Het Dak. Is dit uw bedrijf? 385 van 961 Restaurants in Rotterdam. Schiekade 189, 3013BR Rotterdam, Nederland. Alle fotos 11. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd.
Je kan het dak op! Rotterdamse Dakendagen.
Je kan het dak op! Rotterdamse Dakendagen wil het gebruik van daken stimuleren. We willen laten zien hoe daken kunnen bijdragen aan een gezonde, levendige, aantrekkelijke en toekomstbestendige stad. We zien de binnenstad van Rotterdam als een open laboratorium en tonen daar inspirerende voorbeelden van dakgebruik.
DÂK: ontdek Rotterdam vanaf bovenaf Rotterdam Festivals. Rotterdam Festivals logo.
Rotterdam Urban Trail. zo 6 mei. zo 8 juli. Foto: Ossip van Duivenbode. Foto: Rosanne van Santen. Foto: Rosanne van Santen. Video: Sami El Hassani. Foto: Rosanne van Santen. Over Rotterdam Festivals. Voor meer culturele tips: Uitagenda Rotterdam. Rotterdam Tourist Information.
DÂK.
Carola Janssen De Buik Van Rotterdam. Van 21 juli tot en met 13 augustus wordt parking Westblaak weer omgetoverd tot DÂK. Waan je in een stadspark, maar dan op meer dan 30 meter hoogte met uitzicht over de mooiste skyline van Nederland.
Dak waait weg in Rotterdam: 32 mensen geëvacueerd RTL Nieuws.
18 januari 2018 1426.: Dak waait weg in Rotterdam: 32 mensen geëvacueerd. In Rotterdam werd het dak van een rij huizen geblazen. De bewoners van de Landmanstraat in Rotterdam worden geëvacueerd. Het dak van hun huis werd door de storm weggeblazen.
DÂK Rotterdam Info toeristische info / VVV.
Contact 2014 2018 Rotterdam Partners. De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op Melding sluiten te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.
Video Storm rukt in Rotterdam dak rij portiekwoningen weg ThePostOnline.
Tags: Rotterdam, storm. Het dak van een complete rij portiekwoningen in Rotterdam is door de storm weggeblazen. Op diverse filmpjes op sociale media is te zien hoe het platte dak als karton wordt losgerukt door de wind. Het gaat om huizen aan de Landmanstraat in wijk Charlois in Rotterdam Zuid.
DÂK Uitagenda Rotterdam.
Niet dat er hele spannende dingen op het dak gebeurden ik rookte er een stiekeme sigaret, kladde wat lege oppervlakken vol met een marker of spuitbus. Voor het uitzicht hoefde ik het trouwens ook niet te doen: op vijf hoog in slaapstad Capelle was er weinig spectaculairs aan de horizon.Toch hebben daken. Waarom je de zomer moet vieren in. Blijf je deze zomer lekker thuis in Rotterdam?
Beeldentuin op dak van de Bijenkorf CBK Rotterdam.
Vier van de wederopbouwkunstwerken De Opbouwwerkers, De visser en zijn zoon en Vrouw en Kind die nu op het dak van De Bijenkorf staan, waren tijdens Uproot Rotterdam tijdelijk te zien in het Museumpark tijdens Rotterdam Viert De Stad! Lees meer over de rol die kunst speelde in de wederopbouw van Rotterdam in het boek Beelden.
Dakpark Rotterdam Grootste dakpark van europa.
Laat het hier weten! Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws, onze activiteiten en video's? Volg ons op.: Stichting Dakpark Rotterdam. 3025 NW Rotterdam. NL31 RABO 0142 1556 16. 1400: t/m 1800: uur. 1400: t/m 1800: uur.

Contacteer ons