Meer resultaten voor pocb dakbedekking

pocb dakbedekking
Hodak Dakmaterialen Icopal universal POCB Groothandel in dakmaterialen. www.hodakdakmaterialen.nl.
Icopal universal POCB. Meest milieuvriendelijke dakbedekking voor platte daken en hellende daken. Hodak dakmaterialen Producten Bitumen dakbedekking Icopal universal POCB. Icopal universal POCB. Icopal Universal dakbedekking bevat diverse grondstoffen die zorgen voor een ijzersterk dakbedekkingssysteem. Het DUBO-keur toont aan dat het materiaal aan de hoogste normen voor duurzaam bouwen voldoet.
Dakbedekkingen: PVC dakfolie, EPDM, ECB, POCB dakbedekking, bitumen: Tilburg Sebregts.
Dat we overtuigd zijn van de kwaliteit van ons werk, ziet u aan de door ons verleende garantie. Voor de diverse produkten gelden de volgende garantieperioden: zink: 5 jaar, PVC dakfolie: 10 jaar, EPDM dakbedekking: 15 jaar, ECB dakbedekking: 15 jaar, POCB dakbedekking: 10 jaar en bitumen: 10 jaar.
POCB dakbedekking Icopal Universal.
Icopal Universal is geschikt voor eenlaagse toepassing op platte en hellende daken in zowel nieuwbouw als renovatie en onderhoudsprojecten. Verwerking POCB dakbedekking. POCB dakbedekking kan mechanisch bevestigd, losliggend geballast of koud gekleefd worden. Icopal Universal is ook leverbaar in een zelfklevende uitvoering.
EPDM dakbedekking nodig? Alle voordelen van POCB dakbedekking.
Naast éénlaags toe te passen bitumen, PVC of EPDM dakbedekking is er ook POCB. POCB dakbedekking, op de markt bekend onder de naam Icopal Universal, is een eenlaags toepasbare dakbedekking met een bijzondere samenstelling. Daarmee heeft het de goede eigenschappen van zowel bitumen, PVC als EPDM dakbedekking samengebracht in één dakrol.
Icopal Universal POCB CPE Tilburg.
Een combinatie die maakt dat één laag Icopal Universal volstaat voor een ijzersterk en duurzaam dakbedekkingsysteem. Icopal Universal bestaat uit een POCB-compound Polyolefine Copolymerisaat Bitumen versterkt met glasvezel en polyester. Resultaat: een ijzersterk, beloopbaar, flexibel en zeer stabiel éénlaags dakbedekkingsysteem dat UV en weerbestendig is. Lees alles over Icopal Universal POCB dakbedekking.
Verschillende soorten dakbedekking Icopal.
Door de samenstelling is POCB dakbedekking, op de markt onder de naam Icopal Universal, ongekend stabiel, sterk en stevig, maar ook relatief licht en flexibel door de laagdikte van slechts 32, mm. Icopal Universal doet zijn naam eer aan, het is de meest universeel toepasbare dakbedekking.
Bitumen dakbedekking: informatie prijzen.
Het is wel aan te raden om na deze tijd uw bitumen dakbedekking goed in de gaten te houden. Heeft u bijvoorbeeld een dakoppervlak van 20 m2 dat u wilt laten bekleden met bitumen dakbedekking, dan kunt u rekening houden met een totaalprijs van rond de 900 voor plaatsing over uw bestaande dakbedekking en rond de 1.600 voor complete vernieuwing van de dakbedekking.

Contacteer ons