Resultaten voor dakdekker Hoogeveen

dakdekker Hoogeveen
DakdekkerLoodgieterEPDM, specialistFlevoland, dakgoten, HWA, Daklekkage, zinkwerk Flevoland Biddinghuizen, Dronten Hoogeveen Dak en Zinkwerken Dakwerken Zinkwerken.
Hoogeveen Dak en Zinkwerken is de specialist op het gebied van dakbedekkingen en zinkwerken, maar u kunt bij ons ook terecht voor al uw loodgieterswerk. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, particulier of bedrijf, Hoogeveen Dak en Zinkwerken staat voor u klaar.
Van Venrooy Dakbedekking.
Van Venrooy staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Wij kiezen daarom bewust voor het werken met alleen eigen, goed opgeleide en ervaren vakmensen. Het bedrijf telt 4 vestigingen in Apeldoorn, Hoogeveen, Almere en Groningen en heeft 100 professionals in eigen dienst.

over de meeste bestaande dakbedekkingen kan worden aangebracht waardoor sloopkosten worden beperkt.; wortelvast is en daardoor zeer geschikt voor groendaken.; een rek kent van meer dan 400% waardoor lekkage t.g.v. werking in de ondergrond wordt voorkomen.; 7908 MD HOOGEVEEN. tel: 0528 23 62 61.
Dakdekker Hoogeveen.
In Hoogeveen heb je verschillende buurten, denk hierbij aan het Centrum en aan de buitenwijken. Deze hebben allemaal een eigen stijl van huizen en daken, en hebben zodoende ook weer een dakdekker nodig die hierin is gespecialiseerd. Onze dakdekkers komen uit: Hoogeveen, Coevorden en Emmen.
dakdekker in Hoogeveen Vind een echte vakman!
Hieronder staat een compleet overzicht van de 5 dakdekkers in Hoogeveen, Drenthe. Klik op de naam van een dakdekker om de gegevens te bekijken. Missen we een dakdekker in Hoogeveen? Meldt uw bedrijf dan gratis aan. Een dakdekker in Hoogeveen aan het zoeken?
Dakdekker Hoogeveen Allround dakdekkersbedrijf 24/7! Dakdekker Hoogeveen Allround dakdekkersbedrijf 24/7!
Dakdekker Hoogeveen allround dakdekkersbedrijf 24/7 Daadkracht-M. Voor alle werkzaamheden aan het dak is er Dakdekker Nu uit Hoogeveen. Van dakisolatie, reparatie, dakrenovatie tot alle soorten dakbedekking; met ons landelijke netwerk van dakwerk specialisten kunnen we u alles bieden, zo ook bij u in Hoogeveen.
Dakdekker in Hoogeveen Dakrenovatie.
Dakdekker nodig in Hoogeveen? U woont in Hoogeveen en zoekt een professionele dakdekker. Dat is niet altijd even gemakkelijk en daarom helpen wij u daar graag bij. Voor professioneel dakwerk bent u bij ons aan het beste adres: er staat altijd een vakkundige dakdekker in Hoogeveen voor u klaar.
Dakdekker Hoogeveen Rietdekkersbedrijf Zwols.
Dakdekkersbedrijf Zwols is al ruim 20 jaar de specialist voor rieten daken en andere werkzaamheden voor uw dak. Wij kunnen uw dak volledig bedekken tijdens de bouw van uw droomhuis of we kunnen uw bestaande rieten dak in Hoogeveen ook vervangen of repareren. Wij zijn dé dakdekker van Hoogeveen en we kunnen niet wachten om uw huis weer te voorzien van een prachtig rieten dak!
Dakdekker Hoogeveen 0592-217012 erkend dakdekkersbedrijf Erkende Dakdekkers: 24/7 dakservice bij daklekkage en dakterras.
Voor een vrijblijvende offerte kunt U gebruik maken van het contactformulier op onze website, of bel vrijblijvend 0592-217012. Wij helpen u in de regio Drenthe, dus ook als u op zoekt bent naar een dakdekker in: Borger, Dwingeloo, Emmen, Hoogeveen, Norg, Roden, en uiteraard in Hoogeveen.
Dakdekker Hoogeveen.
TIP: Vergelijk altijd voordat u koopt. Om het dak te beschermen tegen water, sneeuw en kou wordt een bitumineuze dakbedekking in Nederland veelal toegepast. Een dakdekker in Hoogeveen kan hier voor kiezen bij zowel een hellend dak als een platdak.
Bukro Dakbedekkingen V.O.F. Home.
Royal EPDM is een hoogwaardig, ongewapend rubbermembraan met een zeer gunstige milieubelastingfactor en een verwachte levensduur van ruim 40 jaar. Bukro Dakbedekkingen V.O.F. Adres: Industrieweg 72 7903 AK Hoogeveen Routebeschrijving Telefoon: 0528 342 956 E-mail: info@bukro.nl. Copyright Bukro Dakbedekkingen V.O.F.
Kosten dakdekker Hoogeveen Kosten-Dakdekker.nl.
De kosten voor een dakdekker per m2 zullen per bedrijf in Hoogeveen verschillen. Een dakdekker met redelijk wat ervaring zal per vierkante meter meer vragen dan een dakdekker die net is begonnen met zijn of haar bedrijf en nog in de fase van klantenwerving zit.

Contacteer ons