Resultaten voor zinkwerk groningen

zinkwerk groningen
werkplaats, winkel en webshop Zinkwerk Groningen.
Zinkwerk-Groningen is een kleinschalig en ambachtelijk bedrijf, gevestigd in het dorp Overschild in de provincie Groningen. Gespecialiseerd in het verwerken en solderen van bladzink. Na ruim 35 jaar ervaring met zinkwerk op locatie wordt vanaf 2017 alleen nog in de werkplaats gewerkt.
Zinkwerk-Groningen in Overschild De Telefoongids.
Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Meer resultaten in de buurt van Overschild. Loodgietersbedrijf HCM Ten Boer. Stadsweg 33, 9791KA, Ten Boer. Beoordeel dit bedrijf 050-3023820 Toon nummer. CV Service Visser. Fazanthof 10, 9791GC, Ten Boer. Beoordeel dit bedrijf https//www.detelefoongids.nl/cv-service-visser/45363345/5-1/sn45363345: 06-29730685 Toon nummer.
Zink en koperwerk Dakgoten aanleggen Groningen.
Koperwerken in Groningen. Ook voor koperwerken bent u bij ReWo De Jong aan het juiste adres. Koper is een extreem duurzaam bouwmateriaal en is gemakkelijk te verwerken. Hierdoor, en door zijn opvallende uiterlijk, wordt het vaak gebruikt in de huidige moderne architectuur. Wilt u koper toevoegen aan uw huis? Dan kan ReWo De Jong u helpen met.: Al het koperwerk maken wij voor u op maat. Heeft u iemand nodig voor herstelreparaties aan uw koperwerk? Schroom dan ook niet om contact op te nemen met de installateur van ReWo De Jong. Snel contact en informatie bij ReWo De Jong. Neem gerust contact met ons op, ook voor al uw andere koperwerken en zinkwerken, en wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. Bel ons nu op het telefoonnummer 0598 432186 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Door jarenlange ervaring leveren wij goede kwaliteit. Kwaliteit voor alles. home koper en zinkwerken. Koper en zinkwerk laten plaatsen of restaureren?
Zinken Dakgoot Monteren Maatwerk Dakgoten Groningen.
Maatwerk dakgoten monteren De vakmensen van Installatietechniek Van der Veen bv uit Groningen kunnen uw zinken dakgoten vervangen en op maat voor u maken. Daarnaast kunnen wij ook dakgoten van koper voor u maken. Alles compleet met koperen, zinken of kunststof afvoeren. Door de goede kwaliteit heeft u nooit meer last van lekkage of dakgoten die het water niet goed afvoeren. Dak en zinkwerk laten uitvoeren door professionals.
Hidding Dak en Zinkwerk Arend Hidding; Dakdekker in Assen, Drenthe en Groningen Homepage.
Hidding Dak en Zinkwerk. Ik ben gespecialiseerd in het aanbrengen van bitumineuze en kunststof dakbedekkingssystemen voor platte en lichthellende daken met of zonder dakisolatie. Verder houd ik mij bezig met het repareren en/of vervangen van zinken dakgoten en zinken dakrandafwerkingen.
Tilman Zinkwerken Groningen Loodgietersbedrijf Tilman Groningen.
Renovatie Kerktoren Zuidwolde-GN. Vijver met Zinken Felsbanen Groningen. Dakgoot renovatie Oude kijk in t. Gebruik van cookies. Bij een ambachtsbedrijf hoort passie voor het materiaal en het vak. Dakwerken met zink in alle denkbare maten en soorten kunnen zonder problemen worden verzorgd door Loodgietersbedrijf Tilman.
Zinkunie Groningen.
Nog geen account? Zinkunie BV Groningen. 9723 HC Groningen Groningen. T: 050 549 16 65. F: 050 549 25 12. Afhalen hoofdkantoor 700: 1700: uur. Afhalen filiaal 700: 1700: uur. Kantoor 800: 1700: uur. 06 546 53 036. 06 461 74 871.
Zinkwerk daken Groningen Meijer Dakbedekking B.V.
Zinkwerk daken Groningen. Welkom bij Meijer Dakbedekking, een bedrijf gespecialiseerd in dakbedekkingen. Is uw bedrijfspand of woning toe aan een nieuwe dakbedekking? Neem dan contact op met Meijer Dakbedekking. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat al jaren een begrip is in Noord Nederland en vele mogelijkheden biedt qua daken, onder andere zinkwerk, koperwerk, dakterrassen en onderhoud en inspecties.
idefixzink.nl.
Hierdoor zijn we nog steeds lid van het VLOK, de vereniging voor klussenbedrijven. In 2002 viel het verwerken van zink en koperwerk nog onder het loodgietersvak, met de behaalde diplomas zijn we vanaf 2002 Idefix loodgieters en dakdekkers gaan heten.
Dak Zinkwerk Groningen Dakgoot vervangen PB.
0652676117 Dak en zinkwerk door specialist PB Techniek. Nieuwbouw en renovatie van uw dak en zinkwerk. Twijfelt u over uw dak en zinkwerk? Moet uw dakgoot vervangen worden? Voor het juiste advies is PB techniek uw deskundige partner bij reparatie, renovatie of nieuwbouw van uw dak en zinkwerk.

Contacteer ons