Meer resultaten voor dak den haag

dak den haag
Vijfhuizen Dakwerken Den Haag.
Ruim 90 jaar ervaring. Het gezicht van een huis wordt voor 30 tot 50 % bepaald door de staat van het dak. Onze mening is dan ook dat het dak gezien mag worden. Een mooie pan op de juiste manier gelegd draagt daartoe bij.
Den Haag FM Haagse Markt krijgt dak.
Het lijkt een beetje op een dak van lamellen. Ook zit er een soort metertje op zodat het dak met slecht weer automatisch dicht gaat, zei Robbie in het radioprogramma Hou je Haags! op Den Haag FM. We willen op de daken zelf zonnecollectoren hebben.
De dakdekker in Den Haag voor uw dakbedekking Rijgersberg dakwerken.
Onze dak specialisten analyseren uw dak deskundig en presenteren een analyse aan de hand waarvan er een oplossing gepresenteerd wordt. Hierna wordt de schade aan uw dak snel en vakkundig verholpen! Deskundig advies van uw dakdekker in regio Den Haag.
Den Haag Subsidie groene daken 2016-2018 aanvragen.
Naast de subsidie voor een groen dak is het ook mogelijk om subsidie dak en/of vloerisolatie aan te vragen. De combinatie van het aanbrengen van dakisolatie met daarop de aanleg van een groen dak zorgt voor een uitstekende isolerende werking.
GGD Haaglanden Daklozenzorg.
Dak en thuislozen met een zorgpas kunnen gebruik maken van nachtopvang van de Kessler Stichting in Den Haag. De aanvraag voor deze zorgpas loopt via het CCP. Daklozen moeten aan een aantal voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor de zorgpas.
Aabo Trading Den Haag Alles voor het dak.
1 2 3 4 5 6. 2544 EL Den Haag. Ma t/m Vr: 0700: t/m 1700.: Tel: 088 9965605. Volg ons op. Ook op deze vestiging. AaboGreenTech klimaatneutrale producten. Zink en Plastisolzetterij tot 3 meter. Álles voor het dak onder één dak.
Dak kindercentra kinderopvang Den Haag, Voorburg en Rijswijk kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang.
Iedere nieuwe dag biedt kansen. Dak kindercentra geeft je de mogelijkheid je dag te beleven zoals jij wilt. Wij zorgen voor ruimte en rust in je hoofd. Geven je de zekerheid dat je kind de best denkbare kinderopvang in Den Haag, Voorburg of Rijswijk krijgt.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
UrbanFarmers Dak Markt DenHaag.com.
Dus pak je boodschappentas en kom langs bij UrbanFarmers DakMarkt voor topverse producten uit Den Haag! Extra KidsTour op woensdag. Tijdens de UrbanFarmers Dak Markt op woensdagmiddag zijn er extra activiteiten voor kinderen. Zo is er een kleurhoek en wordt er een leuke KidsTour georganiseerd.
Acht restaurants onder een dak in hartje Den Haag Omroep West.
Foto Anita Janssen. DEN HAAG In hartje Den Haag is donderdagavond Hofhouse officieel geopend. Een plek met acht restaurants onder één dak. Burgers, Mexicaans eten, de Aziatische keuken en een saladebar, van alles is er te eten en te drinken bij de foodbars in het gebouw van het voormalige ministerie van VROM.
Dakdekker Den Haag nodig? Dakdekkersbedrijf den Haag J. Brouwer.
Onze dakdekkers staan voor u klaar. Dakdekkersbedrijf J.Brouwer heeft altijd een passende oplossing voor uw dak. Wilt u een vrijblijvende afspraak maken of meer informatie ontvangen, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Henricuskade 181 2497 NC Den Haag.
Een groen dak: natuurlijk doen Hoveniersbedrijf Den Haag, Wassenaar Westland. Email. Facebook. Google. YouTube.
Alleen als de hellingshoek van het dak groter is dan 35 kunnen wij daar geen groen dak op aanbrengen. Na uw aanvraag komen wij langs om het dak te inspecteren, zodat wij zeker weten dat uw huidige dak in goede conditie is. Groen dak aanleggen in Den Haag Welke planten komen er op een groen dak?

Contacteer ons