Op zoek naar platte daken?

platte daken
Platte daken Dakster Dakbedekking.
Platte daken zijn op verschillende manieren waterdicht te maken. Wij beheersen en gebruiken onderstaande methodes om dit te realiseren. Van oudsher de meest gebruikte van Nederland: bitumen dakbedekking. Een groot voordeel hiervan is de eenvoud en flexibiliteit van het materiaal.
Plat dak.
Inspecteer twee keer per jaar. Inspecteer het platte dak twee keer per jaar. Kies wel het juiste moment om de bedekking niet te beschadigen: in de zomer kan bitumen erg zacht worden, terwijl het in de winter onder 15C juist hard wordt en makkelijk versplintert.
Platte daken Verkoelendak Nederland.
Hierdoor is dit materiaal ook geschikt voor complexe dakvormen. Maar vooral voor platte en licht hellende daken is deze dakbedekking vaak de ideale oplossing. Kunststof dakbedekking is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Voordeel van kunststof dakbedekking is dat het milieuvriendelijk is.
Platte daken renovatie Hezemans Eindhoven.
Lood en zinkwerken. Naast het vervangen van daken bedekt met dakpannen vervangen wij ook platte daken of licht hellende daken met bitumineuze dakbedekking systemen. De platte daken liggen veelal op dakkapellen, carports, balkons maar ook op grotere gebouwen zoals loodsen, parkeerdaken en appartementencomplexen.
Dakbedekking plat dak alle mogelijkheden op een rijtje.
Dit grind wordt vaak op bitumen gelegd om tegen de uv straling te beschermen en ervoor te zorgen dat de bitumen minder snel uitdrogen. Voorbeelden van platte daken. Platte daken komen veel meer voor dan we eigenlijk denken. Op de volgende gebouwen vinden we vaak platte daken en is er dus ook dakbedekking nodig.:
Dakrenovatie nodig? Op en Top Dakdekkersbedrijf.
We zijn een allround bedrijf dat gespecialiseerd is in dak en schoorsteenwerkzaamheden. Sommige kleine gebreken in uw dak kunnen verholpen worden met een dakreparatie. Denk aan gebreken zoals dakpannen die verschoven zijn op een hellend dak of scheurtjes in de dakbedekking.
Werken op platte daken Dakwerk Safetyfreaks.
De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is. De juiste Werken op platte daken voor uw werkzaamheden.
Platte daken Innozaam.
Afhankelijk van het soort bedekking dient er onderhoud te worden uitgevoerd om de levensduur van het dak te optimaliseren. Op deze pagina treft u informatie aan over soorten daken en onderhoud van uw platte dak. Wat is een warm dak?
Arbocatalogus Platte Daken.
De Arbocatalogus Platte Daken is van toepassing op werkgevers en werknemers behorend tot de werkingssfeer van de CAO Bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbranche. In deze catalogus staan de door hen gemaakte afspraken over de wijze waarop binnen de sector invulling kan worden gegeven aan de door de overheid gestelde doelvoorschriften om gezond en veilig te kunnen werken.
Zonnepanelen plat dak Altijd Nuon.
Heeft uw platte dak een houtconstructie? Dan is het zeker belangrijk dat u de staat van uw dak controleert of een expert inschakelt om dit in te schatten. Natuurlijk bespreken wij met u de mogelijkheden en komen we nadat u opdracht hebt gegeven voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak bij u thuis langs voor een schouw. Zo voorkomt u gedoe achteraf. Wel zo prettig. Zonnepanelen op een dakkapel verantwoord? We installeren geen zonnepanelen op een dakkapel, vertelt Arjen van der Spek, productmanager zon bij Nuon. Ik weet dat sommige concurrenten dit wel doen, maar wat ons betreft is zon dakkapel niet berekend op het extra gewicht. En het is windgevoelig. We gaan liever voor kwalitatieve, goede oplossingen. Dat betekent dat we klanten soms moeten teleurstellen, iets dat we niet graag doen. Maar zonnepanelen moeten er wel 30 jaar op liggen en je wilt niet dat je na 15 jaar ineens een lekkage hebt. Kosten zonnepanelen plat dak vallen erg mee. We gaan bij het noemen van prijzen altijd uit van schuine daken omdat we daar het meest mee te maken hebben.
Home Primodak Utrecht.
PRIMODAK ZEGT: Wij raden u af zelf het dak te repareren! De meeste daken in Nederland zijn aangelegd met een platdakconstructie. Deze platte daken veelal gedekt met bitumineuze dakbedekking zijn lekkage gevoeliger dan een hellend dakpannen dak. Do you like it?
Dakdekker Utrecht: reparatie bij daklekkage en nieuwe daken.
Ook dakbedekking wordt vaak toegepast bij platte daken. Kunststof dakbedekking hoeft echter niet gebrand te worden, maar wordt vastgelijmd aan de ondergrond. Hierdoor zijn deze daken minder belastend voor het milieu. Kunststof daken kunnen ook uit één stuk opgebouwd worden.

Contacteer ons