Resultaten voor platte daken

platte daken
Arbocatalogus Platte Daken.
De Arbocatalogus Platte Daken is van toepassing op werkgevers en werknemers behorend tot de werkingssfeer van de CAO Bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbranche. In deze catalogus staan de door hen gemaakte afspraken over de wijze waarop binnen de sector invulling kan worden gegeven aan de door de overheid gestelde doelvoorschriften om gezond en veilig te kunnen werken.
Plat dak Vereniging Eigen Huis.
Inspecteer het platte dak twee keer per jaar. Kies wel het juiste moment om de bedekking niet te beschadigen: in de zomer kan bitumen erg zacht worden, terwijl het in de winter onder 15C juist hard wordt en makkelijk versplintert.
Plat dak isoleren: Soorten isolatie voor platte daken opbouw.
Deze isolatiemethode wordt vaak toegepast bij dakterrassen, balkons en platte daken die frequent belopen worden. Het spreekt dan ook voor zich dat de gekozen isolatie drukvast en weersbestendig moet zijn. De keuze valt dan ook bijna altijd op harde geëxtrudeerde polystyreenplaten XPS-platen.
KARWEI Dakbedekking platte daken kopen?
Minder dan 10 11. 10 20 2. 20 of meer 5. Duurzaam EPDM-rubber 10. 10 cm 9. 15 cm 2. 45 cm 1. 50 cm 1. Dakbedekking platte daken. 25% korting op alle Aquaplan dakbedekking reparatie. 18 resultaten Filter 18.
Dakbedekking plat dak alle mogelijkheden op een rijtje.
Dit grind wordt vaak op bitumen gelegd om tegen de uv straling te beschermen en ervoor te zorgen dat de bitumen minder snel uitdrogen. Voorbeelden van platte daken. Platte daken komen veel meer voor dan we eigenlijk denken. Op de volgende gebouwen vinden we vaak platte daken en is er dus ook dakbedekking nodig.:
Home Weijers Platte Daken.
Wij zijn specialist in het realiseren van alle soorten platte daken. Wij voeren inspecties uit en verzorgen voorafgaand een professioneel advies. Tevens adviseren en realiseren wij beheer en onderhoud van bestaande en nieuwe platte daken en kunnen u van dienst zijn met het opstellen van risico inventarisaties RIEs.
Platte daken Verkoelendak Nederland.
Hierdoor is dit materiaal ook geschikt voor complexe dakvormen. Maar vooral voor platte en licht hellende daken is deze dakbedekking vaak de ideale oplossing. Kunststof dakbedekking is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Voordeel van kunststof dakbedekking is dat het milieuvriendelijk is.
Dakbedekking plat dak, wat zijn uw mogelijkheden?
Dakbedekking plat dak Montage Onderhoud Belangrijkste eigenschappen.: Bitumen is een op aardolie gebaseerde vloeistof die al jarenlang wordt toegepast op platte daken. Bitumen heeft een levensduur van gemiddeld 25 jaar. Bitumen dakbedekking wordt aangebracht op een plat dak met een brander.
Van der Valk Solar Systems Platte daken.
De solar montagesystemen van Van der Valk Solar Systems voor platte daken zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak en windbelasting en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen. Ons assortiment voor platte daken blinkt uit in eenvoud en montagesnelheid. Met onderstaande zes basissystemen kunt u voor ieder plat dak een optimale dakbenutting en maximale energieopbrengst realiseren.

Contacteer ons