Meer resultaten voor platte daken

platte daken
Veiligheid op platte daken bij kortdurende werkzaamheden SBRCURnet.
Veiligheid op platte daken bij kortdurende werkzaamheden. Veiligheid op platte daken bij kortdurende werkzaamheden 282. Het treffen van voorzieningen op platte daken om kortdurende werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren. Bij de keuze van de veiligheidsvoorzieningen voor platte daken zijn de volgende punten van belang.
Plat dak, hoe lang gaat het mee? Zit er garantie op een plat dak?
De materiaalkeuze én de vakbekwaamheid van het dakdekkersbedrijf dat uw platte daken aanbrengt zijn in hoge mate beslissend voor de levensduur van uw dak. Kort en goed: het is belangrijk dat de beste materialen worden verwerkt op een zodanige wijze dat uw platte dak heel lang meekan.
Plat dak: isolatie en afwerkingsmaterialen Dakvernieuwen.nl.
Mogelijkheden voor de afwerking van platte daken. Je kan een plat dak maken met verschillende afwerkingsmaterialen. Het gekozen materiaal zal sterk afhangen van de bestemming van het dak. Hier vind je een overzicht van enkele veelgebruikte dakbedekkingen voor platte daken.:
Werken op platte daken Dakwerk Safetyfreaks.
De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is. De juiste Werken op platte daken voor uw werkzaamheden.
Plat dak Vereniging Eigen Huis.
Inspecteer het platte dak twee keer per jaar. Kies wel het juiste moment om de bedekking niet te beschadigen: in de zomer kan bitumen erg zacht worden, terwijl het in de winter onder 15C juist hard wordt en makkelijk versplintert.
Platte daken Patina Dakdenkers.
Veilig aan het werk. Wij zijn thuis tussen de installaties die zich op en onder het dak bevinden en zorgen ervoor dat monteurs en andere professionals er veilig aan het werk kunnen. over aanleg, onderhoud, renovatie en innovatie van platte daken.
Van der Valk Solar Systems Platte daken.
Het dak biedt immers gratis ruimte en is vaak groot genoeg voor een winstgevende extra functie. De solar montagesystemen van Van der Valk Solar Systems voor platte daken zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak en windbelasting en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen. Ons assortiment voor platte daken blinkt uit in eenvoud en montagesnelheid.
Arbocatalogus Platte Daken.
De Arbocatalogus Platte Daken is van toepassing op werkgevers en werknemers behorend tot de werkingssfeer van de CAO Bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbranche. In deze catalogus staan de door hen gemaakte afspraken over de wijze waarop binnen de sector invulling kan worden gegeven aan de door de overheid gestelde doelvoorschriften om gezond en veilig te kunnen werken.
Home Weijers Platte Daken.
Wij zijn specialist in het realiseren van alle soorten platte daken. Wij voeren inspecties uit en verzorgen voorafgaand een professioneel advies. Tevens adviseren en realiseren wij beheer en onderhoud van bestaande en nieuwe platte daken en kunnen u van dienst zijn met het opstellen van risico inventarisaties RIEs.
Dakbedekking plat dak, wat zijn uw mogelijkheden?
Dakbedekking plat dak Montage Onderhoud Belangrijkste eigenschappen.: Bitumen is een op aardolie gebaseerde vloeistof die al jarenlang wordt toegepast op platte daken. Bitumen heeft een levensduur van gemiddeld 25 jaar. Bitumen dakbedekking wordt aangebracht op een plat dak met een brander.
Platte daken Externe bronnen Arboportaal.
In een arbocatalogus beschrijven werkgevers en werknemers op eigen initiatief hoe ze zullen voldoen aan doelvoorschriften van de overheid voor gezond en veilig werken. De Arbocatalogus Platte Daken is van toepassing op werkgevers en werknemers behorend tot de werkingssfeer van de CAO Bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbranche.
RIE Instrumenten Platte Daken Branche.
En dat scheelt natuurlijk behoorlijk in de kosten. De RIE voor platte daken tot 25 werknemers is zo beknopt mogelijk gehouden. Maar het kan zijn dat u, vooral bij het benoemen van maatregelen in het plan van aanpak, extra hulp en ondersteuning nodig hebt.

Contacteer ons