Op zoek naar platte daken?

platte daken
Dakbedekking plat dak alle mogelijkheden op een rijtje.
Dit grind wordt vaak op bitumen gelegd om tegen de uv straling te beschermen en ervoor te zorgen dat de bitumen minder snel uitdrogen. Voorbeelden van platte daken. Platte daken komen veel meer voor dan we eigenlijk denken. Op de volgende gebouwen vinden we vaak platte daken en is er dus ook dakbedekking nodig.:
Isolatie van platte daken.
Isolatiematerialen voor platte daken moeten aan strenge eisen voldoen. Dergelijke daken worden immers blootgesteld aan hoge temperatuurschommelingen en aan grote mechanische, vocht en windbelastingen. Ook brandwerendheid en brandveiligheid bij het plaatsen en afdichten van dakdoorvoeren in daken pelen een grote rol.
Platte daken Innozaam.
Afhankelijk van het soort bedekking dient er onderhoud te worden uitgevoerd om de levensduur van het dak te optimaliseren. Op deze pagina treft u informatie aan over soorten daken en onderhoud van uw platte dak. Wat is een warm dak?
Plat dak Vereniging Eigen Huis.
Inspecteer het platte dak twee keer per jaar. Kies wel het juiste moment om de bedekking niet te beschadigen: in de zomer kan bitumen erg zacht worden, terwijl het in de winter onder 15C juist hard wordt en makkelijk versplintert.
Dakbedekking plat dak, wat zijn uw mogelijkheden?
Dakbedekking plat dak Montage Onderhoud Belangrijkste eigenschappen.: Bitumen is een op aardolie gebaseerde vloeistof die al jarenlang wordt toegepast op platte daken. Bitumen heeft een levensduur van gemiddeld 25 jaar. Bitumen dakbedekking wordt aangebracht op een plat dak met een brander.
Arbocatalogus Platte Daken.
De Arbocatalogus Platte Daken is van toepassing op werkgevers en werknemers behorend tot de werkingssfeer van de CAO Bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbranche. In deze catalogus staan de door hen gemaakte afspraken over de wijze waarop binnen de sector invulling kan worden gegeven aan de door de overheid gestelde doelvoorschriften om gezond en veilig te kunnen werken.
GAMMA Dakbedekking plat dak Rubberen tegels, dakisolatie.
Bekijk op kaart. Andere bouwmarkten in de buurt. Koopzondagen en bijzondere openingstijden. Mijn GAMMA Inloggen. Selecteer je bouwmarkt om productvoorraad te bekijken. GAMMA Bergen op Zoom Vandaag gesloten Open om Open tot Morgen gesloten Morgen open om. Dakbedekking platte daken.
Home Weijers Platte Daken.
Wij zijn specialist in het realiseren van alle soorten platte daken. Wij voeren inspecties uit en verzorgen voorafgaand een professioneel advies. Tevens adviseren en realiseren wij beheer en onderhoud van bestaande en nieuwe platte daken en kunnen u van dienst zijn met het opstellen van risico inventarisaties RIEs.
Platte daken renovatie Hezemans Eindhoven.
Wanneer de toplaag te dun wordt, ontstaan gaten in de dakbedekking, met lekkages tot gevolg. Het renoveren van daken met een lage dakgraad of compleet platte daken, behoort tot onze dagelijkse activiteiten. Daarnaast vernieuwen onze medewerkers graag de bitumen dakbedekking van uw dakkapellen, overkappingen, aanbouwen, bungalowwoningen, loodsen, et cetera.
Platte daken Patina Dakdenkers.
Veilig aan het werk. Wij zijn thuis tussen de installaties die zich op en onder het dak bevinden en zorgen ervoor dat monteurs en andere professionals er veilig aan het werk kunnen. over aanleg, onderhoud, renovatie en innovatie van platte daken.
Platte daken Toepassingen Kingspan Nederland. Globe. share. search.
Wij leveren isolatieplaten die door de hoge isolatiewaarde en goede beloopbaarheid uitermate geschikt zijn voor gebruik op platte daken. Onze PIR Therma dakisolatieplaten zijn verkrijgbaar in diverse formaten en uitvoeringen, voor diverse verwerkingsmethoden zoals koud verkleven, mechanisch bevestigen of partieelbranden.
Van der Valk Solar Systems Platte daken.
De solar montagesystemen van Van der Valk voor platte daken zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak en windbelasting en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen. Bekijk de algemene brochure voor platte daken in Nederlands, Engels of Duits. Bekijk de brochure voor het Oost-West Systeem in Nederlands, Engels of Duits.

Contacteer ons