Resultaten voor tpo dakbedekking

tpo dakbedekking
TPO Dakbedekking is de meest reflecterende, witte dakbedekking.
TPO Thermoplastische Poly-Olefine combineert de duurzaamheid en soepelheid van rubber-membranen met de voordelen van een thermisch aflasbaar membraan. TPO dakbedekking is dus een hybride dakbedekking: het is enerzijds lasbaar als PVC en het is anderzijds elastisch en lijmbaar als EPDM.
Kunststof dakbanen, dakbedekking Meijer Dakbedekking B.V.
PVC als dakbedekking gaat ca. 20 tot 30 jaar mee, afhankelijk van de dikte. TPO dakbanen combineren de duurzaamheid en soepelheid van rubbermembranen met de voordelen van een thermisch lasbaar membraan. Bij het thermisch lassen komt er geen schadelijke damp of rook vrij.
Het verschil tussen TPO en PVC.
Uitgangspunt is dat de dakbedekking langer mee moet gaan dan de levensduur van de zonnepanelen. Mocht men ervoor kiezen om de zonnepanelen te vervangen zonder ook de Flagon TPO dakbedekking, dan kan men ervoor kiezen om de TPO uit te voeren in 18, of 20, mm.
TPO Dakbedekking Canam.
Een groot voordeel ten opzichte van andere TPOs, is dat de Sure Weld TPO zich ten alle tijde gemakkelijk laat lassen, ook als de rol bloot is gesteld aan weersinvloeden.De hoge reflectiewaarde van de Sure Weld TPO maakt hem tevens uiterst geschikt voor daken waar zonnepanelen geplaatst worden en creëert meteen een stabieler binnenklimaat.
TPO dakbedekking Köster Afdichtingssystemen.
Unieke garantie op onze TPO Dakbedekking. Köster heeft samen met Alliantz verzekeringen een uniek wereldwijd garantieplan voor uw nieuwe TPO dakbedekking ontwikkeld. Bij het afsluiten van een Garantieovereenkomst is uw dak met het garantieniveau Premium voor de duur van 10 tot 20 jaar, afhankelijk van de TPO dakbaandikte maar zonder extra kosten, verzekerd.
TPO dakbedeking plaatsen: prijs, soorten, tips advies.
Lees hier alles over de voordelen van TPO dakbedekking en ontdek hoe je er mogelijk energie mee kunt besparen. Wat is TPO dakbedekking? TPO Thermoplastische Poly Olefine dakbedekking is een elastische kunststof folie die gebruikt wordt voor het afwerken van platte daken.
TPO dakbedekking.
In ons assortiment voeren wij twee leveranciers Carlisle's' TPO en Köster TPO beide zijn hoogwaardige producten en Köster TPO geeft zelfs een materiaalgarantie van 20 jaar op zijn product. Beide producten voldoen aan al onze eisen.; Dakbedekking die 100% vrij is van weekmakers en bovendien voorzien is van een heldere kleur.
PVC/TPO dakbedekking.
De eenlaagse afdichtingen met BauderTHERMOFOL PVC en BauderTHERMOPLAN TPO voldoen aan alle huidige gangbare standaardeisen, en maken betrouwbare installatie in de nieuwbouw en renovatie mogelijk. In therorie zijn TPO dakbanen duurzamer, aangezien in TPO geen weekmakers zijn verwerkt. Indien u meer informatie wenst over onze kunststof dakbedekking kunt u uiteraard contact met ons op te nemen.
TPO dakbedekking Rieken groendaken.
TPO dakbedekking is de meest reflecterende dakbedekking ter wereld. Met witte TPO dakbedekking heeft u als grote voordeel dat 90% van de zonnestraling wordt gereflecteerd, hetgeen kan resulteren in tot 30% lagere energiekosten bij een airco. Witte TPO dakbedekking zorgt voor een verkoelende werking op de gehele dakopbouw.

Contacteer ons