Resultaten voor groen dak

groen dak
Wat zijn de kosten van het aanleggen van een groendak?
Helaas is het laten plaatsen van een groen dak niet op ieder dak mogelijk. Bij een groendak is de onderlaag, alsmede de constructie van uw dak, van belang. De ondergrond voor een groendak moet namelijk wortelbestendig zijn en de dakconstructie geschikt voor het gewicht van de beplanting.
GROENDAK ZELF AANLEGGEN? ZO DOE JE DAT! TIP.
Dit komt doordat het voeding nodig heeft, in de webshop kunt u mest bestellen. Ook kan het in een hele hete zomer voorkomen dat uw dak er droog en rood word, geef het dan 2 à 3 keer per week water.
Groendak Aanleggen en leveren van groene daken.
Groendak levert en maakt groen gras en sedumdaken; daktuinen en groengevels. Groendak is dé specialist ook met advies en ontwerp, als leverancier van groendak-materialen en voor aanleg of onderhoud van diverse soorten groene daken. Materialen worden geleverd via de groendak-webshop.nl. Planten op het dak is ons vak.
Groene daken De Dakdokters.
Waarom een groen dak? Langere levensduur dak. Door blootstelling aan warmte, licht en UV straling veroudert een dak snel. Een begroeid dak is koeler dan een zwart dak, ook houdt het licht en UV straling tegen waardoor de onderlaag minder snel veroudert.
Groen dak: wat zijn de mogelijkheden MilieuCentraal.
Dankzij een groen dak kan het dakbedekkingsmateriaal van je dak wel twee keer zo lang meegaan: de begroeiing beschermt het bitumendak tegen UV en zoninvloeden. Platte daken die niet in de schaduw liggen, zijn de beste kandidaten voor een groen dak.
Groendak: types voor en nadelen Mijn-dakdekker.nl.
Plat dak vervangen. Dakpannen met zonnepanelen. Dakbedekking voor plat dak. Dak voor veranda. Leien dak ontmossen. Rieten dak schoonmaken. Onderhoud rieten dak. Renovatie rieten dak. Mogelijkheden dak isoleren. Plat dak isoleren. Je beschrijft de uit te voeren werken en bijzonderheden.
Rotterdam.nl Groene daken.
Zo is er ook in 2017 een aantrekkelijke subsidie voor dakeigenaren en heeft de stad inmiddels een aantal gemeentelijke gebouwen voorzien van een groen dak. Groene daken geven Rotterdam een groener aanzien, vormen een buffer bij regenafvoer en zorgen voor een langere levensduur van een dak.
Groendak Derbigum.nl.
Derbigum SP WW heeft dezelfde hoogwaardige samenstelling als Derbigum SP FR. Wortelwerende chemicaliën worden toegevoegd aan de samenstelling om het wortelwerend te maken, zodat het veilig is om een groen dak aan te brengen. Productoverzicht Stabu BIM. DERBIGUM SP WW.
Groen dak Gewicht, Kosten en SUbsidie! 2018.
Een groen dak zorgt voor een mooi natuurlijk dak en hoeft helemaal niet zo lastig of duur te zijn. Bekijk hier de tips over een groen dak! Gelukkig zijn steeds meer mensen zich bewust van een duurzaam milieu, en een groen dak hoort daar ook bij.
Extensieve groendaksystemen van Nophadrain.
ND RP-100 / ND RP-101 Dakrandprofiel. ND KL-80 Scheidingsprofiel. ND GARDLINER PVC 35 / ND PVC 45 Kantopsluitingssysteem. ND GARDLINER PVC 45D Kantopsluitingssysteem. ND GARDLINER PVC 45DK Kantopsluitingsprofiel. Bepaal uw keuze. Ongeïsoleerd dak / warm dak. Afschot % / Helling.
Uw groendak snel, goedkoop laten aanleggen? Groendaktotaal.
De biomassa op een groendak dempt het geluid. Hoe dikker de laag groen op het dak, hoe minder geluid er via uw dak uw huis binnen kan komen. Een groendak verbetert het leefklimaat in stedelijk gebied. Met een groendak brengt u een stukje natuur terug in de stad.
Extensieve groene daken.
Het bufferende effect van een groen extensief dak is het grootst bij kleine tot gemiddelde regenbuien. Bij heftigere en langdurige regenbuien wordt de eerste piek van de bui afgezwakt, maar is de bijdrage door de verzadiging van de substraatlaag geringer.

Contacteer ons